Ansøgning – Leder til katte Internat

Leder til Katte Internat i Ravnstrup - Bliv dyrlægernes højre hånd

Viborg Internat i Ravnstrup søger en daglig leder, der både kan bevare overblikket, tale med alle typer af kunder, og som samtidig kan fungere som dyrlægens højre hånd.

Du er den person, der i dagligdagen har det store overblik og som kan koordinere arbejdsopgaverne mellem de frivillige og praktikanter. Du skal både sætte de frivillige, praktikanter mm. ind i arbejdet med at passe dyrene og faciliteter samt sikre, at alle trives i deres arbejde. Desuden skal du være klar til selv at tage over og udføre forskellig forefaldende arbejde ved sygdom.

Du er en blæksprutte som også hjælper dyrlægerne ved Egelund Dyreklinik, der ligger på samme adresse. Ligesom du hjælper med telefonpasning, med at sælge foder og hjælper dyrlægerne når internatets katte skal opereres.

TBF_3368
egelund-dyreklinik_1-1
Egelund dyreklinik

Du får også ansvaret for vores sociale medier, formidling af internatkatte og kontakt til potentielle ejere, der gerne vil have en kat fra internatet.

Du arbejder måske med noget helt andet i dag, men har altid drømt om at arbejde med dyr. Vi lærer dig op, men du skal være lærenem, være god til at formulere dig, samt have kendskab til sociale medier og formidling/salg. Det er vigtigt, at du er serviceminded og trives i et travlt miljø. Du er en person som ser muligheder fremfor begrænsninger. Du er positiv og har let til smil.

Du skal kunne gribe de bolde, som bliver kastet og på eget initiativ arbejde videre med dem. Du skal være ambitiøs og struktureret. Desuden skal du være en god teamplayer, klar til at gå forrest og selv kunne skabe dine egne ansvarsområder.

Du skal have kendskab til katte og elske dyr generelt, men du skal i lige så høj grad være god til mennesker.

Der er mulighed for efteruddannelse, hvis du har lyst. Måske ønsker du på sigt at blive veterinærsygeplejeske??.
Stillingen er på 30 til 37 timer, og du lønnens efter kvalifikationer. Der vil være aften- og weekendarbejde.
Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er stor professionalisme, højt til loftet og en god stemning. Både Egelund dyreklinik og Viborg internat er i rivende udvikling og mangler derfor dig til at hjælpe os. Teamet består af to dyrlæger, en veterinærsygeplejerske, to klinikassistenter en VSP- elev og 3 fleksjobbere.

Læs mere om hvem vi er på:

Hjemmeside: egelunddyreklinik.dk

Dyreklinikens Facebook: facebook.com/egelunddyreklinik

Katte Internattens Facebook: facebook.com/viborginternat

Har du et veludviklet helikopterblik, og er du den blæksprutte, vi søger, så skriv et par ord om dig selv og send til egelund.privat@gmail.com

Ansøgningsfrist er 20. august

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kh dyrlæge Lise Svejgaard

Egelund Dyreklinik - din dyrlæge i Viborg