Coronavirus (COVID-19)

Vi tager yderligere tiltag mod Coronavirus (COVID-19) - LÆS HER

Vi holder stadig åbent, men tager nu yderligere tiltag for at mindske smitten.

Færrest muligt personer i venteværelset, max 2 kunder i vores nye venteværelse (pavilionen) – så hvis I kan se udefra at der er 2 kunder, beder vi jer banke på ruden
og vente udenfor indtil der er plads, eller ringe fra bilen – så kalder vi jer ind.

Er du i højrisiko-gruppe eller har du de mindste tegn på sygdom overhovedet, skal du ikke komme ind i receptionen/venteværelset overhovedet. Så ring til os fra bilen eller bank på ruden – så henter vi dit dyr ude i bilen, så vi slet ikke er i tæt kontakt.

Som udgangspunkt vil vi undersøge dit dyr i konsultationen alene, mens du kan gå en tur udenfor eller vente i bilen – vi har taget vores nye lokaler i brug, så der er mulighed for at holde god afstand til hinanden. Der er selvfølgelig undtagelser, fx aflivninger – her vil vi holde afstand, men selvfølgelig skal dyrene ikke være uden ejer til det sidste farvel. Vi vil i denne situation ikke give krammere eller have anden tæt kontakt som vi plejer.

Du er velkommen til at tage familien med herud, men vi beder jer om kun at komme 1 person ind i venteværelset/klinikken.

I er selvfølgelig stadig velkomne til at bruge/booke vores store hundeskov hvor man sammen med familien kan gå en tur i skoven og aktivere hunden/børnene uden at møde andre mennesker.

I kan også altid bruge den lille hundeskov (som ikke skal bookes på forhånd), men husk at hold afstand til hinanden hvis der er andre derinde.

Husk også at bruge det håndsprit vi har stillet til rådighed, når du kommer, og når du går igen.