Gratis start-tjek

Egelund Dyreklinik tilbyder Gratis Start-tjek!

Det kan være en stor udfordring at få et nyt kæledyr i hjemmet og nye dyreejere gør sig naturligt mange bekymringer i den første fase, da man ønsker at give sit dyr den allerbedste start.

For mange giver det stor tryghed at komme forbi dyrlægen en uge eller to efter hjemkomst og få tjekket sin hvalp/killing. Her vil der være mulighed for at stille de mange spørgsmål, der uundgåeligt opstår når man bliver ny dyreejer.

”Vores tilbud om et Gratis Start-tjek kan naturligvis ikke gøre det ud for den årlige sundhedsundersøgelse, men det er et tilbud til den nye dyreejer, der har behov for professionel sparring omkring det at kunne tilbyde de bedste kår til sin nye bedste ven” udtaler Lise Svejgaard, dyrlæge og indehaver af Egelund Dyreklinik v. Ravnstrup, Viborg.

”Vi oplever, at rigtig mange benytter sig af vores tilbud og at der er mange gode spørgsmål om fx adfærd, pleje, foder, træning m.m. man som ny dyreejer kan gå og ”tumle” med” udtaler Lise Svejgaard.

”Helt generelt gør vi også et stort nummer ud af at få vores kunder til at komme ind på klinikken med deres dyr UDEN en tid ved dyrlægen, men måske bare til et klap og en godbid. Nogle hunde kommer jo kun til dyrlægen fordi de er syge eller skal vaccineres og det er ikke alle der forbinder det med en positiv oplevelse. Vi vil så gerne have, at dyrene synes det er ok at komme og besøge os, og vi elsker den tætte kundekontakt der opleves her på klinikken.
Det er også én af grundene til, at vi i starten af 2018 åbnede ”Store Hundeskov”, der er et særligt tilbud til vores VIP-kunder, hvor de kan booke skoven en hel time én gang om ugen gratis. Her har man så 4 ha lækker skov, hvor man kan være i fred og ro og enten bare nyde naturen eller træne fx indkald uden at blive forstyrret af andre hunde.” Lise Svejgaard, dyrlæge og indehaver Egelund Dyreklinik.

Ønsker DU at booke en gratis tid til tjek af dit nye kæledyr så ring ind på klinikken på 51 23 52 70!

Share:

Har du fået kæledyr?.

hvalpe_traening

Kom gratis til dyrlæge med din nye hund eller kat.

Har du fået et nyt kæledyr eller har vi ikke mødt hinanden før? Så tilbyder vi dig at komme forbi klinikken til et gratis sundhedstjek* af enten din nye hund eller kat.

Vi tilbyder et gratis sundhedstjek, hvis vi aldrig har set dit kæledyr før.

Kontakt os på telefon +45 51 23 52 70

*Bemærk, vi udfører ikke Gratis sundhedstjek i forbindelse med vaccination  eller ved symptomer på sygdom,. i sådan et tilfælde henviser vi til vores prisliste

Book en tur i hundeskoven

sofahund

Keder din hund sig? Så benyt vores Store hundeskov, hvor din hund kan få lov til at løbe frit rundt i vores store indhegnet hundeskov, helt alene.

Læs mere om vores hundeskove