Job: Veterinærsygeplejerske

Egelund Dyreklinik og Viborg Internat søger dygtig og engageret veterinærsygeplejerske.

Brænder du for at hjælpe dyr og deres ejere, er du god til at formidle viden til ejere, er du imødekommende og har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor både faglighed og mulighed for efteruddannelse vægtes højt? Så er du måske den veterinærsygeplejerske, som fremover bliver en del af Egelund Dyrekliniks fantastiske team.

Her tænker vi ud af boksen. Vi har blandt andet egen hundeskov, kattevenlig klinik og et internat tilknyttet klinikken. Vi brænder for vores fag, og rådgivning samt forebyggelse vægtes højt, når vi møder kunderne i øjenhøjde.

egelund-dyreklinik_17
egelund-dyreklinik_1-1
Egelund dyreklinik

Klinikken er i en rivende udvikling, der er ikke langt fra tanke til handling, og vi tør prøve dine idéer af.

Du er:

  • Uddannet veterinærsygeplejerske
  • Positiv, en god teamplayer, serviceminded, har let til smil og kan tale med alle typer af kunder
  • Klar til at gå med forrest og være med til selv at skabe dine egne ansvarsområder

Du ser formålet med brug af de sociale medier, og vi vil blive super glade, hvis du har interesse for adfærd og genoptræning. Du ønsker hele tiden at udvikle dig personligt og fagligt og måske tage en fagveterinær uddannelse.

Hos os kan du for eksempel have dine egne konsultationer, arrangerer events i vores hundeskov, holde hvalpeaftener eller andet, du brænder for. Det er ikke dig, som slæber foder eller gør rent, for det har vi andre ansat til.

Vi er en arbejdsplads hvor der er højt til loftet og en god stemning. Teamet består af 2 dyrlæger, en veterinærsygeplejerske, 2 elever, 1 fleksjobber og 1 klinikassistent – og vi mangler DIG!

Der er tale om en fast stilling på 30-37 timer. Fornuftig løn gives. Fuld diskretion er en selvfølge. Skriv en mail eller ring til klinikken inden den 22/6-2019, hvis du har lyst til at komme til en uforpligtende rundvisning og snak.

Læs mere om hvem vi er på:

Hjemmeside: egelunddyreklinik.dk eller Facebook: facebook.com/egelunddyreklinik

Ansøgning sendes til egelund.privat@gmail.com

Telefon: +45 51 23 52 70

Vi glæder os til at høre fra dig.

Egelund Dyreklinik - din dyrlæge i Viborg