Jobopslag – Smådyrsdyrelæge

Smådyrsdyrlæge til fast stilling ved Viborg

Egelund dyreklinik er en mindre smådyrsklinik beliggende ved Viborg. Vi er 2 dyrlæger, 2 VSPér, 2 klinikassistenter.

Vi er en moderne ambitiøs dyreklinik med det nyeste inhouse laboratorie, røntgen, tandrøntgen og scanner mm. Vi er en dyreklinik der favner bredt, lige fra arbejde med dyreværnssager i forbindelse med vores tilknyttede internat, til komplicerede udredninger for vores private kunder, hvor de fleste dyr er sygeforsikrede. Hos os kommer du virkelig til at gøre en forskel for både dyr og mennesker.

Ud over faglighed prioriterer vi forebyggelse, rådgivning og går op i, at det at komme til dyrlæge er en god oplevelse, derfor har vi bl.a. kattevenlig klinik og egen hundeskov.

egelund-dyreklinik_17
egelund-dyreklinik_1-1
Egelund dyreklinik

Det vigtigste for os er at du er positiv, passer ind i vores fantastiske team, samt ser det som et kald at være dyrlæge.

Vi er en dyreklinik i stor fremgang. Vi har en spændende og alsidig hverdag, og ret travlt så det er vigtigt du kan lide at have flere bolde i luften på en gang.

Stillingen er en blivende stilling på 32-37 timer uden vagter. Har du lyst til at specialisere dig i noget er det kun en fordel.

Er du nyuddannet hjælper vi dig i gang, det vigtigste er at du har lyst til at udvikle dig. Hos os er der også masser af mulighed for efteruddannelse.

Du får mulighed for at sætte dit præg på klinikken, have egne ansvarsområder og forme din egen stilling. Vi vægter både faglig og personlig udvikling højt.

Læs mere om hvem vi er på:

Hjemmeside: egelunddyreklinik.dk

Facebook: facebook.com/egelunddyreklinik

Facebook: facebook.com/viborginternat

Fuld diskretion er en selvfølge.  Stillingen besættes så snart den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgning sendes til egelund.privat@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Egelund Dyreklinik - din dyrlæge i Viborg