Om Egelund Dyreklinik

Visionen bag klinikken er at skabe et sted, hvor faglighed og nærvær er i top.

For mig er det en livsstil at være dyrlæge, jeg lever og ånder for dyrene døgnet rundt, jeg tager ikke hjem ved lukketid, for jeg er allerede hjemme. Det er et bevidst valg at bygge klinikken tæt på privaten, fordi jeg ikke har samvittighed til at tage hjem og holde fyraften, hvis jeg har indlagte patienter. Det er vigtigt for mig at yde en ekstra service og at mine klienter kan stole på, at når deres dyr er indlagte, bliver de altid passet ordentligt. Det er vigtigt for os, at et besøg hos dyrlægen er en rar, positiv og afslappet oplevelse for alle dyr og deres ejere. Derfor er klinikken indrettet specielt for at tilgodese både hunde og kattes forskelligartede behov, fx er venteværelserne delt op, så katte og hunde ikke skal vente sammen.

Vi varetager selv døgnvagten, fordi det giver tryghed både for klienter og dyr, at hjælpen er tæt på, og at man kommer ind til et menneske, som man kender på forhånd og som kender dit dyrs sygehistorie. Det er vigtigt for os, at folk har tillid til at man hos os får en omsorgsfuld men også fagligt kompetent behandling.

Med nyt moderne udstyr har vi mulighed for at diagnosticere medicinske og kirurgiske sygdomme med opdateret faglighed, men samtidig ligger det os meget på sinde at tilpasse enhver behandling til den enkelte klients ønsker og værdier.

Vi har fuld forståelse og respekt for, at man holder dyr på forskellig vis.

Hvilken type behandling som er bedst for dig og dit dyr afhænger af mange faktorer. Dyrets alder, brugen af dyret (om det fx er en brugshund), ejers økonomi, praktiske forhold i hjemmet, familiens situation og overskud. Det vigtigste for os er, at man opsøger dyrlægen, når dyret har brug for hjælp. For os findes ikke rigtige og forkerte beslutninger, vi ønsker at gøre det, som er bedst for dig og dit dyr.

Egelund Dyreklinik

Kattevenlig klinik

For mange katte kan det at komme til dyrlægen være en meget negativ og stressende oplevelse. Katte er meget sensitive og bliver let stressede i uvante situationer. De er meget følsomme overfor bl.a. lugte og lyde. De kan ændre fuldstændig karakter hos dyrlægen og blive så bange, at det er vanskeligt, næsten umuligt, at undersøge dem ordentligt.

  • Undersøgelsesrum forbeholdt katte.
  • Kattene har deres eget indlæggelsesrum samt venterum.
  • Hvor kattene opholder sig er det altid hunde- stress-fri zone.
  • I katteafdelingerne bruger vi feromoner (Feliway) for at gøre kattene mere trygge.
  • Vi har selv designet indlæggelsesburene så din kat har ekstra god plads når den er indlagt.
  • Når kattene undersøges tager vi hensyn til at katte ikke kan lide at blive fikseret.
  • Vi giver gerne gode råd omkring hvordan man transporterer katten med mindst mulig stress og ubehag.
  • Har du ikke selv en transportkasse er du altid velkommen til at komme forbi klinikken og låne en.

Har du kat?

Så har Lise noget at fortælle dig...
Følg os på Facebook

[efb_likebox fanpage_url=”egelunddyreklinik” box_width=”330″ box_height=”280″ locale=”da_DK” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”No Effect” ]