Mød personalet

 • Dyrlæge Lise Svejgaard
  Lise Svejgaard
  Indehaver, Dyrlæge

  At være selvstændig dyrlæge med egen smådyrsklinik er mit livs drøm. Siden jeg blev færdiguddannet dyrlæge i 2004 har jeg arbejdet i blandet praksis, primært med heste og smådyr. De sidste seks år har mit fokus været at dygtiggøre mig indenfor sygdomme hos hund og kat, samt tandbehandling af heste.

  Jeg har bl.a. taget efteruddannelse indenfor kattesygdomme, fordi jeg brænder for katte, og fordi jeg mener, der bør være ligeså stor fokus på viden om katte, som der i forvejen er bred viden og interesse for hunde. Katte har krav på samme fagligt gode behandling som hundene.

  Jeg er medlem af det internationale selskab for kattedyrlæger ISFM, og Den danske dyrlægeforenings sektion for hund, kat og smådyr.

  Jeg har valgt at fokusere på smådyrsområdet for at være så fagligt dygtig som muligt. Jeg behandler selvfølgelig de heste vi har opstaldet i pensionen, men kører ikke længere ud som almindelig hestedyrlæge. Dyrlægemæssigt kan jeg ikke slippe hestene helt, tandbehandlinger har altid interesseret mig meget, både hos smådyr og heste.

  Read More
 • Camilla Schmidt
  Veterinærsygeplejerske

  Camilla er 25 år og bor i Ulstrup. Camilla elsker naturligvis dyr som alle os andre på klinikken, og hun har selv to heste, to katte, tre hunde og tre høns. Det er vigtigt for Camilla, at alle dyr og ejere bliver mødt og får den omsorg og pleje, de fortjener. Hun er uddannet autoriseret…

  Camilla er 25 år og bor i Ulstrup. Camilla elsker naturligvis dyr som alle os andre på klinikken, og hun har selv to heste, to katte, tre hunde og tre høns.

  Det er vigtigt for Camilla, at alle dyr og ejere bliver mødt og får den omsorg og pleje, de fortjener.
  Hun er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske fra Odense Dyrehospital i 2015. Desuden har hun derefter arbejdet i blandet praksis med både stordyr og smådyr frem til sin ansættelse hos Egelund Dyreklinik i maj i 2017.

  Camilla brænder især for tandsygdomme, og du kan få en masse gode råd fra hende, om hvordan du forebygger og sikre din hund og kat sunde tænder. Hun træner også hunde hos DCH Kjellerup, hvor hun står for hvalpeholdet, og derfor ved hun en masse om adfærd.

  Read More
 • Sake
  Klinik-kat

  Sake er klinikkens ubestridte overhoved der konstant sørger for at der er styr på tropperne samt at der bliver spredt lidt kærlighed og kattehår i klinikken. Sake har en kandidatgrad i hygge og har store drømme om at overtage verdensherredømmet en dag. Sakes hovedsprog er Mijauw og Mijausk, han taler dog også hundsk til husbehov….

  Sake er klinikkens ubestridte overhoved der konstant sørger for at der er styr på tropperne samt at der bliver spredt lidt kærlighed og kattehår i klinikken.

  Sake har en kandidatgrad i hygge og har store drømme om at overtage verdensherredømmet en dag. Sakes hovedsprog er Mijauw og Mijausk, han taler dog også hundsk til husbehov.

  Fritidsinteresser:
  Sake går gerne på jagt efter mus, fugle og fluer. Intet bytte er for stort eller lille.

  Kom og besøg Sake på klinikken han elsker opmærksomhed!

  Saka er heller ikke som andre katte – læs her hvorfor

  Read More