Eukanuba Diets – Dermatosis Vådfoder

29,00 kr.

Velegnet til voksne og senior hunde som understøttelse af hudens funktioner ved dermatose og unormalt hårtab, samt til reduktion af ingrediens- og næringsstofrelaterede intolerancer.

 

Varenummer (SKU): 8710255165042 Kategori:

Beskrivelse

Eukanuba Dermatosis FP er et diætetisk vådfoder på dåse á 375 g. til voksne hunde som har hudproblemer. Disse problemer kan stamme fra dermatosis, hårtab eller intolerance overfor visse ingredienser og næringsstoffer. Med sin unikke formel, understøtter dette specialfoder fra Eukanuba, både hudfunktionen og fordøjelsessystemet.

Når en hund døjer med hudproblemer eller hudbetændelse, kan det drejer det sig om, at den indtager en type proteiner, som den ikke kan tåle. Alle foderproteiner kan som udgangspunkt fremkalde reaktioner, og det kan være meget svært at pejle sig ind på lige nøjagtig den proteintype, som skaber problemet. Mange hundeejere vælger derfor at fodre hunden fast med et godt foder til sarte hunde, hvis den trives godt med det. Alternativet er at udsætte hunden for en langvarig og ubehagelig provokationstest.

Eukanuba Dermatosis er baseret på særlig udvalgte råvaretyper, som er kendt for at være skånsomme for hundens fordøjelse. Det drejer sig primært om fisk som proteinkilde, og kartofler som kulhydratkilde. Desuden er der i foderet også essentielle fedtsyrer med Omega 3 og Omega 6. Disse er gavnlige for hudfunktionene, idet de styrker den naturlige hudbarriere, og giver din hund en flot og blank pels. Pga. indholdet af udvalgt proteinkilde (fisk) og kulhydratkilde (kartoffel). Dette er skånsomme næringsstoffer som nedsætter risikoen for foderintolerance. Desuden styrkes den naturlige balance i tarmens mikroflora og dette optimerer optagelsen af næringsstoffer. Den naturlige fiberblanding, som findes i foderets roetrævler og fructo-oligosakkarider, hjælper også en sund fordøjelse på vej.

Med sin unikke formel, understøtter dette specialfoder fra Eukanuba, både hudfunktionen og fordøjelsessystemet. Konsistensen på dette vådfoder, gør at du enkelt kan give medicin til din hund. Du kan blande flydende medicin eller knuste piller direkte i foderet.

Nogle af fordelene:

  • Nedsætter risikoen for foderintolerance
  • Modvirker hudproblemer
  • Giver en velfungerende fordøjelse
  • Sunde Omega -3 og -6 fedtsyrer smører tarmsystemet og huden
  • Ingen kunstige smags- og farvestoffer

Man kan med fordel kombinere tørfoder- og dåsefoderblandinger som kan gives som separat eller blandet – som hjælp til alle former for nedsat appetit og uden at gå på kompromis, se Eukanuba Diets – Dermatosis Fuldfoder.

Anbefalet brugsperiode:
Til støtte af hud funktion ved dermatosis og hårtab indtil 8 uger.
Til reducering af foderintolerancer over for ingredienser og næringsstoffer 3 til 8 uger
Hvis tegnene forsvinder, kan dette foder anvendes på ubestemt tid.

 

Anbefales kun at påbegynde dette foder efter aftale med din dyrlæge.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din hunds rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din hund er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.

 

Fodervejledning:
Daglig mængde (g/pr. dag) for hund (kun vådfoder)

Aktuelle kropsvægt (kg.)
3-5125- 190 (ca. 1/3 – 1/2 dåse)
10-15375- 470 (ca. 1 – 1 1/4 dåse)
20-25500 – 625 (ca. 1 1/3 – 1 2/3 dåse)
30-35655 – 750 (ca. 1 3/4 – 2 dåse)
40-45845- 940 (ca. 2 1/4 – 2 1/2 dåse)

Fodervejledninger er kun retningsgivende og kan variere med bl.a. hunderace og aktivitetsniveau.

 

Sammensætning og indhold:
Hvid fisk, Laks, Kartofler, Fjerkræfedt, Majsolie, Fiskemel, Roetrævler, Lakseolie, Fruktooligosakkarider.

Analytisk sammensætning: Protein 10,1 %, fedt 7 %, Omega-6 fedtsyrer 1,43 %, Omega-3 fedtsyrer 0,41 %, Linolinsyre 1,36 %, EPA + DHA 0,17 %, Råaske 3 %, Træstof 0,4 %, Vand 74,8 %, Kalcium 0,36 %, Fosfor 0,23 %.

Ernæringsværdier / kg.: Vitamin A 48000 IU, Vitamin E 30 mg, Zinksulfat, Monohydrat (zink) 15 mg, Mangansulfat-monohydrat (mangan) 3 mg, Kobbersulfat, Monohydrat (kobber) 1,4 mg, Jern 32 mg, Calciumiodat (jod) 0,75 mg.

Glutenfrit og ikke tilsat farvestoffer, smagstoffer, konserveringsmidler eller GMO.

Specifikt behov: Allergisk reaktion i fx hud og evt. fodertolerancer.
Mængde á 375 kg.: EAN-kode: 8710255165042

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eukanuba Diets – Dermatosis Vådfoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.