Eukanuba Diets – Dermatosis Fuldfoder

299,00 kr.569,00 kr.

Velegnet til voksne og senior hunde som understøttelse af hudens funktioner ved dermatose og unormalt hårtab, samt til reduktion af ingrediens- og næringsstofrelaterede intolerancer.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Eukanuba Dermatosis FP er et diætetisk fuldfoder til voksne hunde med hudproblemer. Disse problemer kan stamme fra dermatosis, hårtab eller intolerance overfor visse ingredienser og næringsstoffer. Med sin unikke formel, understøtter dette specialfoder fra Eukanuba, både hudfunktionen og fordøjelsessystemet.

Når en hund døjer med hudproblemer eller hudbetændelse, kan det drejer det sig om, at den indtager en type proteiner, som den ikke kan tåle. Alle foderproteiner kan som udgangspunkt fremkalde reaktioner, og det kan være meget svært at pejle sig ind på lige nøjagtig den proteintype, som skaber problemet. Mange hundeejere vælger derfor at fodre hunden fast med et godt foder til sarte hunde, hvis den trives godt med det. Alternativet er at udsætte hunden for en langvarig og ubehagelig provokationstest.

Eukanuba Dermatosis er baseret på særlig udvalgte råvaretyper, som er kendt for at være skånsomme for hundens fordøjelse. Det drejer sig primært om fisk som proteinkilde, og kartofler som kulhydratkilde. Desuden er der i foderet også essentielle fedtsyrer med Omega 3 og Omega 6. Disse er gavnlige for hudfunktionene, idet de styrker den naturlige hudbarriere, og giver din hund en flot og blank pels. Pga. indholdet af udvalgt proteinkilde (fisk) og kulhydratkilde (kartoffel). Dette er skånsomme næringsstoffer som nedsætter risikoen for foderintolerance. Desuden styrkes den naturlige balance i tarmens mikroflora og dette optimerer optagelsen af næringsstoffer. Den naturlige fiberblanding, som findes i foderets roetrævler og fructo-oligosakkarider, hjælper også en sund fordøjelse på vej.

Med sin unikke formel, understøtter dette specialfoder fra Eukanuba, både hudfunktionen og fordøjelsessystemet.

Nogle af fordelene:

  • Nedsætter risikoen for foderintolerance
  • Modvirker hudproblemer
  • Giver en velfungerende fordøjelse
  • Sunde Omega -3 og -6 fedtsyrer smører tarmsystemet og huden
  • Ingen kunstige smags- og farvestoffer
  • DentalCare System* – hjælper med til at reducere dannelsen af tandsten i hele munden både under og efter måltidet.

Man kan med fordel kombinere tørfoder- og dåsefoderblandinger som kan gives som separat eller blandet – som hjælp til alle former for nedsat appetit og uden at gå på kompromis, se Eukanuba Diets – Dermatosis Vådfoder.

Anbefalet brugsperiode:
Til støtte af hud funktion ved dermatosis og hårtab indtil 8 uger.
Til reducering af foderintolerancer over for ingredienser og næringsstoffer 3 til 8 uger
Hvis tegnene forsvinder, kan dette foder anvendes på ubestemt tid.

 

Anbefales kun at påbegynde dette foder efter aftale med din dyrlæge.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din hunds rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din hund er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.

 

Fodervejledning:
Daglig mængde (g/pr. dag) for hund (kun tørfoder)

Aktuelle kropsvægt (kg.)
245-50
580-90
10125-140
20200-225
30265-295
40320-355
50375-415
60420-470
70470-520

Fodervejledninger er kun retningsgivende og kan variere med bl.a. hunderace og aktivitetsniveau.

 

Sammensætning og indhold:
Kartoffel, fiskemel, Animalsk fedt, Roetrævler 3,9%, Hydrolyserede fiskeproteiner, Dicalciumfosfat, Kalciumkarbonat, Natrium hexametafosfat, Fructooligosaccharider 0,39%, Kaliumchlorid.

Analytisk sammensætning: Protein 22 %, Fedtindhold 15 %, Omega-6 fedtsyrer 1,93, Omega-3 fedtsyrer 0,8 %, Råaske 8 %, Træstof 1,75%, Kalcium 1,15 %, Fosfor 0,85 %,

Ernæringsværdier / kg: Vitaminer A 26023 IU, Vitamin D₃ 1786IU, Vitamin E 451 mg, Antioxidanter, Kobbersulfat pentahydrat 68 mg, Kaliumjodid 4,9 mg, Jernsulfat monohydrat 900 mg, Mangan som mangan-sulfat, Monohydrat 68 mg, Manganoxid 48 mg, Zinkoxid 313mg.

Specifikt behov: Allergisk reaktion i hud og evt. fodertolerancer.
Mængde á 5 kg.: EAN-kode: 8710255129952
Mængde á 12 kg.: EAN-kode: 8710255129938

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Vægt

12 kg, 5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eukanuba Diets – Dermatosis Fuldfoder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.