FELIWAY Optimum – Happy Family Refill

229,50 kr.

FELIWAY OPTIMUM fordufter (diffusor) med feromoner får din kat til at føle sig hjemme og giver katten ro

Varenummer (SKU): 3411113033972 Kategori:

Beskrivelse

FELIWAY Optimum er ret innovativt feromon-produkt som hjælper katte med at være tryg og føle sig i harmoni på trods af en hverdag, som er mere urolig end nogle katte bryder sig om. FELIWAY Optimum gør, at katten føler sig bedre tilpas, og på den måde kan produktet modvirke at katten tisser inde, kradser på møblerne, gemmer sig og modvirke konflikter med andre katte.

Med FELIWAY Optimum kan du kombinere kattens behov for ro og rutiner, med dit aktive livsstil. På den måde kan du forkæle din kat med tryghed og være den bedste katteejer – hver dag!

Nøglen er FELIWAY Optimums nye unikke feromonsammensætning som er baseret på kattens naturlige feromoner. Via en fordufter (diffusor, som ikke medfølger denne udgave af produktet) får katten et signaler på kattens “feromonsprog” om tryghed, og det mindsker kattens uro og styrker båndet mellem dig og din kat.

Selv katte som virker trygge og trives kan have svært ved at finde ro, i nogen af vores daglige situationer såsom flytning, renovering, rejser, gæster, andre katte og nye familiemedlemmer.

Nogle af fordelene:

  • Naturprodukt
  • Kan også anvendes forebyggende

Kan anvendes:

  • Når der er hændelser som kan være uoverskueligt for din kat.
  • Ved konflikter mellem katte
  • Som en hverdagshjælp hvis din kat gemmer sig eller er urolig.
  • Hvis der skal ske forandringer
  • …. Eller mange andre tilfælde, såsom ved mulige konflikter mellem katte eller som en hjælp i hverdagen, hvis din kat er sky, følsom eller urolig.

Se mere her

 

Brugsanvendelse:
Samle diffusor (fordufter) og refill, hvorefter sættes diffusoren i en stikkontakt i nærheden af hvor katte opholder sig mest.
Diffusoren kan dække et område på 70 m3 (undgå at sætte diffusoren under en hylde eller bagved døre, gardiner og møbler, da det hindre spredningen af ).
Bedst effekt ved at lade FELIWAY Optimum være tændt hele døgnet for maksimal tryghed.
Refill’en er klar til at blive skiftet efter 30 dage.

 

FELIWAY Optimum Happy Family refill (á 48 ml.)
EAN-kode: 3411113033972

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FELIWAY Optimum – Happy Family Refill”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.