Hills – D/D Food Sensitivities Duck

27,00 kr.

Velegnet til voksne og senior hunde med madoverfølsomhed/madintolerance (hvilket resulterer i hud- og gastrointestinale problemer)

.

 

Varenummer (SKU): 5274280040-1 Kategori:

Beskrivelse

Hill’s Prescription Diet D/D Food Sensitivities vådfoder til hunde med and & ris, dåse med 370 g. foder – er en specielt formuleret vådfoder til voksne hunde med madoverfølsomhed (hvilket resulterer i hud- og gastrointestinale problemer) og / eller atopi. Fødevareintolerancer kan blandt andet medføre hårtab, opkastning og diarré.
Denne mad er lavet med en speciel opskrift, som hjælper med at reducere allergiske reaktioner på mad. Den indeholder for eksempel ænder som proteinkilde, en type kød, der er mindre tilbøjelige til at forårsage allergiske reaktioner.

Hill’s D/D Food Sensitivities hundefoder med and er også formuleret med specielt udvalgte kilder til kulhydrater og har en lækker smag. Det understøtter sund hud og kan derfor fodres meget godt, hvis din hund har hudproblemer på grund af madintolerance.

Dette diætiske fuldfoder indeholder udvalgte protein- og kulhydratkilder og et højt niveau af essentielle fedtsyrer.

Nogle af fordelene:

  • Hjælper med at reducere symptomer på uønskede reaktioner på foder og hjælper med at opnå en sund hud ved hjælp af afbalanceret indhold af naturlige kildeprotein.
  • Andekød tilsættes ikke så tit hundefoder, men det reducerer risikoen for, at intolerante hunde reagerer på denne kost
  • Hjælper med at neutralisere de frie radikaler, da det har et højt indhold af antioxidanter

Anvendes i 3-8 uger ved tilfælde af intolerance mod ingredienser og næringstoffer, hvis symptomerne forsvinder kan der fodres på ubestemt tid.
Ved tilfælde af dermatosis og overdreven hårtab kan det anvendes i op til 2 måneder.
Det anbefales at tale med dyrlægen, inden fodring af dette produkt.

Man kan med fordel kombinere tørfoder- og dåsefoderblandinger som kan gives som separat eller blandet – Dog bør man tage højde for hvilken type tørfoder der udvælges, for at man får et optimal resultat af diæten.

Mængderne af næringsstoffer bør tilpasses til de daglige behov for hunde i alle faser, derfor anbefales det at man løbende følger op på mængden af hundens daglige foderrationer. Se fodervejledning her (fodervejledninger er kun retningsgivende og kan variere med bl.a. hunderace og aktivitetsniveau).

 

Anbefales kun at påbegynde dette foder efter aftale med din dyrlæge.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din hunds rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din hund er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.

 

Sammensætning og indhold:
Kød og derivater af animalsk oprindelse (and 25%), Grøntsager, Derivater af vegetabilsk oprindelse, Olie og Fedtstoffer, Mineraler.

Analytisk sammensætning: Protein 4,5%, Fedtindhold 4,3%, Træstof 0,77%, Linolsyre 1,3%, EPA+DHA 0,12%, Væske 73,9%, Råaske 1,6%, Kalcium 0,24%, Fosfor 0,16%, Natrium 0,10%, Kalium 0,26%, Magnesium 0,01%, A-vitamin 6.976IE (pr. kg.), D3-vitamin 277IE (pr. kg.).

Ernæringsmæssigeværdier (pr. kg): 3b103 (Jern) 15,0mg, 3b202 (Jod) 0,5mg, 3b405 (Kobber) 1,4mg, 3b503 (Mangan) 3,3mg, 3b603 (Zink) 47,6mg.

Energi: 408 kcal / 100g

Specifikt behov: Allergiske reaktion i fx hud og evt. foderintolerancer.
Mængde á 370 g.: EAN-kode: 5274280040

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hills – D/D Food Sensitivities Duck”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.