Moderna Roadrunner – Transportkasse med 2 låse

199,00 kr.

Transportkasse der er produceret så miljøvenligt som muligt.

Varenummer (SKU): 5412087019656 Kategori:

Beskrivelse

Moderna’s Roadrunner transportkasse med metaldør og er lavet af 98% genanvendt plast. Transportkassen er desuden BPA-fri og giftfri.

Transportkassen har håndtag til at løfte kassen i og transportkassen holdbar metal låge med dobbelt lås.
Kassen er let at samle, og samles med klips hele vejen rundt. Den kan skilles nemt ad hvis det foretrækkes, at tage dyrene ud den vej. Ved at transportkassen nemt kan skilles ad, er den også nem at vaske og desinficere hvis dette skulle blive nødvendigt.

Der er ventilationsriste på begge sider af kassen, således dine kæledyr ikke får det alt for varmt i kassen. Skulle det være koldt i vejret eller blæse kan det anbefales at tage et håndklæde eller fleece tæppe at ligge over kassen og klippe hul i håndklæde/tæppet til hanken. Således kan dyrene skærmes i kassen imod dårligt vejr.

Nogle af fordelene:

  • Nem af rengøre og samle

Perfekt størrelse til kaniner og katte.

Transportkassen er let at rengøre med sæbevand og en klud, eller under bruseren. Kassen er robust og slidstærk. Kaniner kan ikke bide tremmerne i lågen over da disse er lavet af metal.

Det kan altid anbefales, at vænne din kanin eller kat til transportkassen. Lad kassen stå fremme, så kaninen eller katten kan udforske transportkassen og føle sig tryg ved den.

Vi anbefaler altid at man benytter Feliway Classic spray ca. 15 minutter inden katten skal ind i transport-kassen og et skridsikkert underlag.
Læs mere om Feliway her

 

Moderna katte transportkasse.
EAN-kode: 5412087019656

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moderna Roadrunner – Transportkasse med 2 låse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.