Nettex Muddy Marvel – Barrier Cream

159,00 kr.

Velegnet produkt til beskytte angrebne områder

Varenummer (SKU): 5035104047502 Kategori:

Beskrivelse

Muddy Marvel Barrier Cream har en effektiv metode til at beskytte med både sår og muk.

Den sidste del i 3 trins serien fra Muddy Marvel. Denne barrierer creme er vandfast og åndbar og lægger sig som en ”Ekstra hudlag” på det angrebne område. Den forhindrer bakterier i at bryde igennem, så helingsprocessen ikke stoppes og holder samtidig den beskadiget hud elastisk og smidig. Cremen er holdbar i op til 7 dage efter påsmøring. Området skal ikke bandageres.

Nogle af fordelene:

  • Beskytter med et lag “ekstra hud”
  • Stopper ikke helingsprocessen
  • Beskytter mod bakterier

Vi anbefaler altid at ved tvivl eller spørgsmål om hestens helbredstilstand eller forværret tilstand bedes du kontakte din dyrlæge.

 

Brugsanvisning:
Anvendes efter trin 1 (Muddy Marvel De-Scab) og trin 2 (Muddy Marvel Disinfect) som Egelund Dyreklinik ikke forhandler, da vores erfaringer er endnu bedre med den desinficerende shampoo Virbac I Allerderm Scrub.
Når området er godt tørt, påføres Muddy Marvel Barrier Cream (trin 3) på hele området. Cremen må påføres dagligt eller efter behov og det er vigtigt, at området holdes lukket af cremen.

Hvis produktet er blevet anbefalet til sår, anbefaler vi at du følger dyrlægens anbefalinger

 

Sammensætning og indhold:
Petrolatum gele, Silikone, Klorhexidin, Lanolin, Calendula, Cetearyl Ethylhexenoat, Tea Tree Oil.
(Skadelig for vandlevende organismer, med langvarige virkning – Indeholder Tea Tree Oil, som i sjældne tilfælde kan udløse allergisk reaktion, man kan med fordel påføre cremen på et lille område først).

 

Vi anbefaler altid at ved tvivl eller spørgsmål om hestens helbredstilstand eller forværret tilstand, at du kontakter din dyrlæge.

 

Muddy Marvel Barrier Cream 300 ml.: EAN-kode: 5035104047502

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring og pleje af dyr siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nettex Muddy Marvel – Barrier Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.