Nettex Traditional – Hoof Oil 400 ml.

119,00 kr.

Velegnet til heste hvor der ønskes sunde, flotte og stærke hove.

Varenummer (SKU): 5035104061874 Kategori:

Beskrivelse

Denne hovolie giver glans samtidig med den fugter hestens hove, den er naturlig og åndbar og er derfor medvirkende til at give din hest sunde og stærke hove, med god modstandskraft overfor miljø, vind og vejr. Den indeholder en kombination af naturlig voks og olier med beskyttende og antibakterielle egenskaber. Olien er udviklet til at bevare en sund, elastisk og stærk hov. Olien er klar og giver gloss effekt, farver ikke hoven og kan derfor benyttes til alle hove. Den er superlet at anvende, da der i toppen sidder en god pensel til påføring af olien. Den kan bruges efter behov og kan med fordel også anvendes til stævnehesten for at give det sidste finish, lige før den skal på konkurrencebanen.

Må anvendes til alle hove uanset type og farve. Kan anvendes efter behov, men gerne dagligt. Hoven rengøres og lad den være tør, før olien påføres. Hovens pensles med den medfølgende pensel – kronranden bør ikke påføres olien.

Må anvendes til alle hove uanset type og farve. Kan anvendes efter behov, men gerne dagligt.
Hoven rengøres og lad den være tør, før olien påføres. Hovens pensles med den medfølgende pensel – kronranden bør ikke påføres olien.

Nogle af fordelene:

  • Giver glans, mens den fugter og beskytter
  • Super let at anvende

 

Brugsanvisning:
Rengør hoven og lad hoven tørre før påførsel af hovolien. Kan påføres både udvendig og indvendig i hoven. Kronranden bør ikke smøres med produktet. produktet kan anvendes efter behov, men gerne en gang dagligt.

Sammensætning og indhold:
Den indeholder en kombination af naturlig voks og olier med beskyttende og antibakterielle egenskaber. Olien er udviklet til at bevare en sund, elastisk og stærk hov. Olien er klar og giver gloss effekt, farver ikke hoven og kan derfor benyttes til alle hove.

 

Vi anbefaler altid at ved tvivl eller spørgsmål om hestens helbredstilstand eller forværret tilstand, at du kontakter din dyrlæge.

 

Nettex traditional Hoof oil á 400 ml.: EAN-kode: 5035104061874

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring og pleje af dyr siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nettex Traditional – Hoof Oil 400 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.