Oralade Hydrate+ Support

49,95 DKK

Velegnet til aktive hunde hvor en god væskebalance er vigtig.

Varenummer (SKU): 5060139550246 Kategori:

Beskrivelse

Det bedste valg til hunde der er i væskeunderskud eller blot har en øget væskebehov er Oralade Hydrate+, også aktive hunde.
Dette er en særlig formuleret hypotonisk sammensætning der er designet til hurtigt at kunne erstatte væske, mineraler, glukose og andre næringsstoffer hos hunde. Oralade Hydrate+ smager godt (for hunde) og er en elektrolyt- og væskedrik.

Ved at tilbyde din hund Oralade Hydrate+ sikrer du optimal hydrering og det kan være særdeles velegnet i situationer hvor det er vigtigt med en god væskebalance såsom agility, jagt og på rejse.
Mange anvender også produktet til de ældre hunde der kan glemme at drikke af sig selv og under fødsel og diegivning.
Den hypotoniske sammensætning sikrer hurtigere væskeoptag end ved blot at tildele vand og med >2% dextrose afgives der hurtig og effektiv energi til kroppen. Indholdet af de prebiotiske fibre (GOS – Galactooligosaccharider) støtter tarmen til optimal trivsel.
Produktet er klar til brug og derfor ideelt at have med på farten.

Nogle af fordelene:

  • Støtter fordøjelsen
  • Praktisk og genlukbar plast flaske
  • Glutenfri og inden allergener
  • Giver hurtig hunden energi igen

Brugsanvendelse: Produktet kan tildeles frit i en skål – evt. rester bør kasseres efter 12 timer. Sørg altid for der er adgang til friskt vand ved siden af.

Oralade Hydrate+ kan holde sig i køleskabet i 3 døgn efter anbrud og kan med fordel fryses ned for en øget holdbarhed på helt op til et år. Produktet kan også tildeles i frossen tilstand i situationer hvor man ønsker at køle dyret – eksempelvis på en varm sommerdag.

 

Produktet er et diætetisk tilskudsfoder.
Anbefales kun at påbegynde dette foder efter aftale med din dyrlæge.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din hunds rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din hund er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.

 

Fodervejledning ved oral rehydrering som minimum (er kun retningsvisende og kan variere bl.a. med race og aktivitetsniveau.):
Daglig mængde (g/pr. dag) hund.

Aktuelle kropsvægt (kg.)Mængde pr. døgnml pr. kg.
Små hunde/hvalpe < 3150 ml50
Hund < 8350 ml44
Hund < 20660 ml33
Hund < 501320 ml26

Rationen er gældende for hundens aktuelle vægt og bør justeres løbende, især i forbindelse med behandling.

 

Sammensætning og indhold:
Demineraliseret vand, Dextrosemonohydrat 2.1%, Natriumklorid, Kaliumklorid, Mononatriumfosfat, Hydrolyseret Kyllingelever, Naturlige smagsstoffer.

Analytisk sammensætning: Vand 96%, Råprotein 0.3%, Råfedt 0.1%, Råaske 0.5%, Træstof 0.1%, Kalium 0.07%, Natrium 0.10%, Klorid 0.20%, Fosfor 0.026%, Calcium 0.006%, Xanthan Gummi, Glycin, Galacto-oligosaccharid.

Energi: 11 kcal / 100 ml.

 

Oralade Hydrate+ á 500 ml.
EAN-kode: 5060139550246

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oralade Hydrate+ Support”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.