Oralade RF+ Support

54,95 kr.

Velegnet til katte som i en periode ikke kan eller har haft lyst til at drikke

Varenummer (SKU): 5060139550185 Kategori:

Beskrivelse

Til katte der har et øget behov for væske eller behov for nem, hurtig og effektiv support til fordøjelsen.
Det er en unik velsmagende isotonisk klar-til-brug opløsning til mikroenteral ernæring og understøttelse af oral rehydrering for katte med både akutte og kroniske intestinale absorptionsforstyrrelse samt til katte med kronisk nyreinsufficiens (CKD). Oralade RF+ Support har et afbalanceret indhold af essentielle elektrolytter, let fordøjelig sukker og et lavt indhold af proteiner af høj kvalitet. Den tiltalende kyllingesmag sikrer øget væskeoptag og mange katte indtager den frivilligt – selv når de er utilpasse.

Oralade RF+ Supports unikke sammensætning sikrer hurtig optagelse af tarmens celler og er derfor yderst gavnlig i de situationer, hvor katten ikke har spist det seneste døgn eller længere.
Derudover kan Oralade RF+ Support være med til at sikre optimal hydrering i situationer, hvor katten kan glemme at drikke såsom på rejse og udstillinger. Desuden sikre den unikke sammensætning og det meget lave fosfatindhold, at produktet også kan anvendes til katte, der har øget behov for væske som følge af udfordringer med nyrerne eller urinvejene.
Desuden er mange katte glade for Oralade RF+ Support under fødsel og diegivning. Ligeledes kan Oralade RF+ Support til katte bruges til at stimulere både et højere væskeoptag samt gøre en diæt mere appetitlig og er desuden tilsat Taurin, som er en essentiel aminosyre for netop kattene.

Produktet kan også tildeles i frossen tilstand i situationer, hvor man ønsker at køle dyret eller lokke det til at drikke eller spise mere –for eksempel som isterninger i drikke- eller madskålen.

Mange anvender også produktet til de ældre katte der kan glemme at drikke af sig selv.

Nogle af fordelene:

  • Støtter fordøjelsen
  • Praktisk og genlukbar plast flaske
  • Glutenfri og inden allergener
  • Hjælper katten på fode igen

Oralade RF+ Support til kat kan holde sig i køleskabet i 3 døgn efter anbrud og kan med fordel fryses ned for en øget holdbarhed på helt op til et år. Produktet kan tildeles frit i en skål – evt. rester bør kasseres efter 12 timer. Sørg altid for der er adgang til friskt vand ved siden af.

 

Anbefales kun at påbegynde dette foder efter aftale med din dyrlæge.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din kats rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din kat er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.

 

Fodervejledning ved oral rehydrering (er kun retningsvisende og kan variere bl.a. med race og aktivitetsniveau.):
Daglig mængde (g/pr. dag) kat.

Aktuelle kropsvægt (kg.)Mændge pr. døgnMl pr. kg.
0,5 – 150 <50
1 – 3100 <50
3 – 4,5150 <50

Rationen er gældende for kattens aktuelle vægt og bør justeres løbende, især i forbindelse med behandling.

 

Sammensætning og indhold:
Demineraliseret vand, Dextrosemonohydrat, Natriumklorid, Kaliumklorid, Natriumdihydrogenfosfat, Hydrolyseret Kyllingelever.

Analytisk sammensætning: Vand 98 %, Råprotein 1,0 %, Råfedt < 0.4 %, Råaske 0.3 %, Træstof 0.1 %, Taurin 0.08 %, Glycin 0,45 %, L-carnitin 0,01 %, Lysin 0,15 %, Arginin 0,15 %, Mononatriumglutamat 0,25 %, Kalium 0.04 %, Natrium 0.10 %, Klorid 0.16 %, Fosfor 0.003 %, Calcium 0.005 %, Xanthan Gummi.

 

RF+ Support til kat á 330 ml.
EAN-kode: 5060139550185

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oralade RF+ Support”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.