Royal Canin Cat – Gastrointestinal

199,00 kr.

Kattefoder velegnet som komplet diætføde til katte med fordøjelsesforstyrrelser og tendens til opkastning og diarré (gastrointestinale lidelser).

Varenummer (SKU): 3182550771252 Kategori:

Beskrivelse

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal kattefoder er fremstiller til at hjælpe katte med fordøjelsesforstyrrelser. Katte i alle aldre kan udvikle fordøjelsesproblemer. Symptomer som opkastning, diarré, irriteret hud eller kedelig pels er almindelige, men til stor gene for din kat. For at hjælpe dit kæledyr kan man i samarbejde med dyrlægen kan man fodre sin kat med Royal Canin Veterinary Gastrointestinal i restitutionsperioden.

Denne komplette diætføde bidrager til reduktion af akutte tarmabsorptionsforstyrrelser og hjælper med at understøtte fordøjelsen. Derudover indeholder denne variant færre kalorier, hvilket hjælper dit kæledyr med at opretholde en god vægt. De letfordøjelige ingredienser stimulerer kattens appetit og forsyner dit kæledyr med alle vigtige næringsstoffer for en optimal bedring.

Skulle din kat have mindre appetit på grund af sine sundhedsudfordringer, så er kattefoderet faktisk meget velsmagende og kan let gennemblødes for at stimulere/fremme kattens appetit.

Nogle af foderets fordele:

  • Fremmer fordøjelsessundhed og optimal afføringskvalitet med letfordøjelige proteiner og præbiotika.
  • Højt kalorieindhold giver katte mulighed for at spise små måltidsportioner og stadig få den ernæring, de har brug for.
  • Hjælper med at styre Gastro Intestinal sundheden med omega-3 fedtsyrer, EPA og DHA og en blanding af opløselige og uopløselige fibre.
  • Understøtter urinsundhed med det eksklusive S/O -indeks, som skaber et miljø, der er ugunstigt for krystaldannelse i blæren.

Takket være det høje energiindhold får din kat også nok energi med selv små portioner. På denne måde behøver du ikke belaste kattens følsomme mave-tarmkanal med store portioner.

Denne type foder fås også i vådfoder i en lækker sauce Royal Canin – Gastrotestinal bites. Man kan med fordele godt kombinere de 2 fodertyper.

Anvendelsperiode: 1-2 uger ved akut diarré eller i den efterfølgende restitutionsperiode, indtil fuld restitution er opnået.

 

Anbefales kun at påbegynde dette foder efter aftale med din dyrlæge.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din kats rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din hund er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.

 

Fodervejledning
Daglig mængde (g/pr. dag) katte

Aktuelle kropsvægt (kg.)Katte med optimal vægtKatte med overvægt, hvor der ønskes et godt og roligt vægttabKatte der er under behandling eller  undervægtig
2252035
3403550
4554570
5655585
68065100
79580110
811090120
9120100130
10135110140

Disse fodervejledninger er kun retningsgivende og kan bl.a. variere efter race og aktivitetsniveau.

 

Sammensætning og indhold:
Kød og animalske biprodukter, Korn, Vegetabilske proteinekstrakter, Vegetabilske biprodukter, Æg- og ægprodukter, Mineraler, Olier og fedtstoffer, Sukker, Gær

Analytisk sammensætning (% af foder): Råprotein 35 %, Råfedt 13 %, Råaske 8,1 %, Råfiber 5 %.

Ernæringsværdier / kg.: Vitamin A 22.600 IE, Vitamin D3 800 IE, E1 (jern) 35 mg, E2 (jod) 2,7 mg, E4 (kobber) 6 mg, E5 (mangan) 46 mg, E6 (zink) 152 mg, E8 (selen) 0,06 mg.
Konserveringsmidler: Antioxidanter

Energi: 409 kcal / 100 g.

 

Til katte som har brug for fordøjelsesstøtte
Specifikt behov: Højt ernæringsbehov
Naturlig egenskab: Letfordøjelig protein.
Mængde á 2 kg.: EAN-kode: 3182550771252

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal Canin Cat – Gastrointestinal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.