Royal Canin Cat – Kitten bites

29,00 kr.

Vådfoder velegnet til killinger i vækst, til 2. vækstfase (4 – 12 måneder), kan styrke vækst og immunsystem, samt sikre nok kalorier, let at tygge, også egnet til diegivende katte.

Varenummer (SKU): 9003579003848 Kategori:

Beskrivelse

En kattekilling er ikke en kat endnu – og for at få den bedste start har killingen brug for et specielt målrettet kattefoder – så den store verden kan indtages.
Ligesom en baby ikke får den samme ernæring som en voksen, burde en kattekilling heller ikke få Adult-foder. Kattekillinger har følsom fordøjelse, små kæber og ingen tænder i modsætning til en voksen kat. Ved fravænning af modermælken er killingen på vej ind i starten af 2. vækstfase, hvor killingen får blivende tænder og knogle strukturen styrkes.  Det er ikke nemt at blive afvænnet fra modermælken, især hvis foderet ikke er tilpasset din killings næringsbehov og smag. Royal Canin Kitten blev udviklet for at lette denne overgang.

Nogle af foderets fordele:

  • En særdeles lækker kattemad, der er nemt at tygge.
  • Styrker og støtter dannelsen af det naturlige immunforsvar (bl.a. vitaminerne E & C, patenterede antioxidantkompleks)
  • Sund vækst

Der sker meget fra killing til fuldvoksen, det er en tid med store ændringer og opdagelser. En killing har brug for de rigtige næringsstoffer i denne fase for at understøtte sund vækst og udvikling. Royal Canin Kitten kattefoder har din killings ernæringsmæssige behov i tankerne. I løbet af denne tid udvikler din killings immunsystem sig gradvist. Royal Canin Kitten kattefoder hjælper med at understøtte din killings naturlige forsvar takket være det patenterede antioxidantkompleks.
Kattemor vil også have gavn af denne type foder, når hun er diegivende.

Killingefoderet fås også i tørfoder Royal Canin – Kitten som stimulere tyggefunktionen. Man kan med fordele kombinere de 2 fodertyper (Følg vores fodringsretningslinjer, hvis du planlægger at fodre din killing blandet mad, så den får serveret de optimale mængder tør- og vådfoder)

Anvendelsperiode: Diegivende katte og killinger fra fravænning til 12 måneder (Med undtagelse af enkelte race- og kønsspecifikke forskelle tager det mindst 12 måneder før en killing er voksen).

 

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din kats
rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din hund er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

 

Mængderne af næringsstoffer bør tilpasses til de daglige behov for killinger, derfor anbefales det at man løbende følger op på mængden foder i forhold til killingens vægt.

Fodervejledning
Daglig mængde (i poser/pr. dag) killinger under 12 måneder og hvor foderet ikke kombineres med andet foder:

Killingens aktuelle kropsvægt i kg. (ca. alder)
0,35 – 5 (ca. 4 – 12 måneder)2,5 – 3,5

 

Fodervejledning
Daglig mængde (i poser/pr. dag) diegivende kat og hvor foderet ikke kombineres med andet foder:

Kattens aktuelle kropsvægt i kg
3-42,5-3,5
5-64-6

Fodervejledninger er kun retningsvisende og kan variere bl.a. efter race og aktivitetsniveau.

 

Sammensætning og indhold:
Ingredienser i sovs: Kød og animalske biprodukter, Korn, Vegetabilske proteinekstrakter, Vegetabilske biprodukter, Mælk og -biprodukter, Olier og fedtstoffer, Mineraler, Gær, Sukker.

Analytisk sammensætning (% i foder): Råprotein 12 %, Råfedt 4 %, Råaske 1,5 %, Råcellulose 0,6 %, Væskeindhold 79 %.

Ernæringsværdier / kg.: Vitamin D3 250 IE, Vitamin E1 (jern) 1,4 mg, Vitamin E5 (mangan) 0,44 mg, E6 (zink) 404 mg.

 

Til killinger og diegivende katte
Specifikt behov: Højt ernæringsbehov
Naturlig egenskab: Letfordøjelig protein.
Mængde á 85 g.: EAN-kode: 9003579003848

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Royal Canin Cat – Kitten bites”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.