Virbac Adult HPM Cat W2 – Weight Loss & Control

399,00 kr.

Velegnet slankefoder til overvægtige voksne katte <30% og til at vedligeholde et eventuelt vægttab

Varenummer (SKU): 356196360095- Kategori:

Beskrivelse

Virbac W2 – Weight Loss and Control er et slankefoder, der hjælper med at give et langsomt vægttab – eller til at bevare vægttabet hos din kat. Anvendes ved overvægt <30 % og/eller diabetes.

Katte er kødædere, uanset om de er syge eller raske. Derfor er produktet Virbac HPM Cat W1 Weight Loss & Diabetes baseret på høj protein og lav kulhydrat, hvilket betyder en lav mængde kulhydrater og en høj mængde proteiner af animalsk oprindelse (i gennemsnit er mere end 90% af proteinet af animalsk oprindelse). Resultatet er ernæring, der er perfekt tilpasset dit kæledyrs behov.
Kvalitetsfoderet har lav energitæthed, hvilket hjælper med at holde og kontrollere vægttabet hos din kat. Med et højt indhold af protein, samt et lavt indhold af kulhydrater, hjælper foderet til opbygning af muskler, samt holde din kat mæt.

Virbac W2 er velegnet til katte med en overvægt på over 30%. Er din kats overvægt på mindre 30 %, skal du have Virbac Cat W1.

  • Virbac W2 opretholder en ideel kropssammensætning.
  • Foderet er velsmagende og giver høj mæthedsfølelse.
  • Foderet sørger for et moderat vægttab og stabilt blodsukker.
  • mange af de samme fordele som Virbac W1

Højt indhold af animalsk protein garanterer at foderet er velsmagende og gør det nemmere at holde den opnåede idealvægt.

Det lave energiindhold begrænser kalorieindtaget. Det høje proteinindhold sikrer, at muskelmassen opretholdes.

Brugsperiode: Indtil den ønskede kropsvægt er nået.
Regulering af glucosetildelinge: Indledningsvis i indtil 6 måneder.

Lavt glykæmisk indeks og sukkerindhold, foderet har sammensætning af små mængder af stivelse og sukker hjælper med at reducerer måltidets påvirkning af glykæmi og insulinæmi, og hjælper dermed patienter/katte med diabetes og insulinresistens.

Katten bør have adgang til drikkevand og adgang til at komme af med sin urin. Et inaktivt liv kan gøre voksne katte (både neutraliserede og ikke neutraliserede) prædisponerede for overvægt.

Anbefalet brugsperiode: til katte fra 1 år og frem.

 

Anbefales kun at påbegynde dette foder efter aftale med din dyrlæge.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din kats rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din kat er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.

 

Mængderne af næringsstoffer bør tilpasses til de daglige behov for neutraliseret katte i perioden fra 1 år og frem, derfor anbefales det at man løbende følger op på mængden af kattens daglige foderrationer i forhold til kattens vægt.

Fodervejledning
Daglig mængde (g/pr. dag)

Aktuelle kropsvægt (kg.)Vægt tabVægtkontrolDiabetes uden fedme
2202525
3354040
4405050
5556565
6657575
7809090
890100100
9100115115
10110125125

Den daglige mængde er baseret på kattens aktuelle kropsvægt og skal justeres hver uge i forbindelse med vægttab og hver måned i forbindelse med vedligeholdelse. Fodervejledning er kun retningsgivende og kan variere bl.a. efter race og aktivitetsniveau.

 

Sammensætning og indhold:
Dehydreret protein fra svin og fjerkræ, Kartoffelstivelse- der er kilde til kulhydrat, Hydrolyseret protein fra svin og fjerkræ, Ærter, Faba bønneskaller, Animalsk fedt, Cellulose, Mineralsalte, Ris, Hørfrø, Roesnitter, Ølgær, Psylliumfibre (Plantago (L.) spp.), Frukto-oligosakkarider, Hydrolyserede krebsdyr- kilde til chitosan), Chondroitinsulfat, Lactobacillus acidophilus.

Analytisk sammensætning (% i foder): Protein 44 %, Fedt 13 %, Aske 8,5 %, Råfibre 9 %, Kostfibre i alt 15.5 %, Stivelse 13.5 %, Sukker i alt 1.4 %, Calcium 1,3 %, Fosfor 1.1 %, Omega-6-fedtsyrer 2.2 %, Omega-3-fedtsyrer 0.8 %.

Ernæringsværdier: Målt Metaboliserbar energi 339 kcal/100 g, Proteinfordøjelighed (in vivo; 85,5 %), Fedtfordøjelighed (in vivo; 94 %), Energi fra protein 46 %, Energi fra fedt 33 %, Energi fra NFE 21 %, Protein / kalorie-forhold 123 g/Mcal.

Energi: 339 kcal / 100 g.

 

Til neutraliseret og ikke neutraliseret katte fra 1 år og frem.
Specifikt behov: Lavt energiindhold
Naturlig egenskab: Protein og fibre for at sikre godt helbred, uden overvægt og uden ekstraordinær sult.
Mængde á 3 kg.: EAN-kode: 356196360095X

Veterinary HPM™ indeholder ingen kunstige smags- eller farvestoffer.

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Vægt

3 kg, 7 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Virbac Adult HPM Cat W2 – Weight Loss & Control”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.