Virbac Anxitane – Tabletter

209,00 kr.249,00 kr.

Velegnet til hund og/eller kat som bliver utrygge i stressede og uvante situationer. Anxitane hjælper med at holde hunde og katte rolige og afslappede i situationer der kan være forbundet med miljøforandringer (frygt for fremmede mennesker og dyr, frygt for at være udendørs, forandringer i hjemmet, fyværkeri).

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Fodertilskud der kan få din hund eller kat til at slappe af i situationer med eksempelvis mange gæster, flytning, tordenvejr eller nytårsaften – helt uden at medføre døsighed!

Det er normalt at hunde og katte kan blive urolige i ukendte, stressede situationer eller ved et højt lydniveau, men før eller hvis det har udviklet sig til stress- og angstreaktioner – kan Virbac Anxitane være en løsning?
Virbac Anxitane er et fodertilskud, der kan gives til din hund eller kat for at berolige dyret ved stress- og angstreaktioner. Anxitane indeholder ekstrakt af grøn te, som er en kilde til L-theanin, der har en naturlig beroligende virkning på dit kæledyr.

Anxitane findes i 2 størrelser ved Egelund dyreklinik:

  • Anxitane S: til katte og små hunde < 10 kg
  • Anxitane M/L: til hunde > 10 kg

 

Nogle af fordelene:

  • Mod stress- & angstreaktioner
  • Øger mental fokus og indlæring
  • Afslappende effekt uden at medføre døsighed.
  • L-theanin, udvundet af grøn the.

For at opnå den bedste effekt skal tablet doseringen gives før stressede situation opstår – du kan give tabletten direkte som godbid eller i foderet.

 

Anbefales at rådføre sig med dyrlæge før påbegyndelse af dette produkt, de vil kunne komme med mange gode råd, så kæledyret har de optimale forudsætninger for fx en tryg nytårsaften.
– ved tvivl, spørgsmål eller forværret tilstand for dit kæledyr bedes du kontakte Egelund Dyreklinik.

Som kunde ved Egelund Dyreklinik er foderrådgivning m.m. en del af pakken. Mængderne på fodervejledninger er er kun retningsgivende, din hund og/eller kats rette daglige fodermængde bør aftales i samarbejde med din dyrlæge, da fodring af din hund og/eller kat er meget individuelt og mange aspekter kan have afgørende betydning.

 

Sammensætning og indhold: Gamma-cyclodextrin, Grøn te ekstrakt (min 22,8%), Maltodextrin, Fiskebiprodukter, Mineraler, Gær, Magnesiumstearat, Sukker

 

Virbac Anxitane S til katte og hunde under 10 kg. indeholder 30 tabletter.
EAN-kode: 3597133076141
Virbac Anxitane M/L til hunde over 10 kg. indeholder 30 tabletter.
EAN-kode: 3597133076158

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Str.

M/L, S

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Virbac Anxitane – Tabletter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.