Bliv plejefamilie for katteinternatet

Bliv plejefamilie ved Viborg Internat

Små moderløse killinger og katte-mødre med killinger skal ikke opholde sig på et internat, men i et almindeligt hjem. Derfor har vi brug for dig til at hjælpe disse svigtede katte til en god start på livet i dit eget hjem.

På Viborg Internat bruger vi vores fantastiske plejefamilier til at hjælpe med at passe de små moderløse killinger og missemødre med killinger, indtil killingerne er gamle nok. Vi sørger for, at de bliver neutraliseret m.m., og at de får et femstjernet hjem, når de er klar. 

For at blive plejefamilie kræver det følgende:
  • Du har egen bil (i tilfælde af sygdom skal du kunne komme til dyrlægen ved Viborg Internat)
  • Du har tid, overskud og kattehjertet det rette sted
  • Du brænder os for at redde katte i nød

Viborg Internat dækker alle udgifterne til grus, foder, dyrlæge m.m., mens du har killingerne i pleje.

Som plejefamilie bliver du medlem af en lukket gruppe/familie, hvor plejefamilierne deler erfaringer, glæder og gode råd. Internatdyrlægen står klar til at hjælpe, ved sygdom.

Har du større børn, er det kun en fordel, for så er der flere hænder til at socialisere killingerne. En kattevenlig hund kan være en god reservemor, hvis du har helt små killinger. Hvis du har andre katte i forvejen, skal du have mulighed for at kunne holde dem og killingerne adskilte.

Hvor længe du har killingerne i pleje, afhænger af deres alder. Typisk er plejeperioden mellem 4-12 uger.

Nogle af vores plejefamilier har valgt ikke selv at have egen kat, og i stedet hjælpe de svigtede killinger – især i højsæsonen, som er om sommeren og frem til efteråret. 

Som plejefamilie gør du en stor forskel for de svigtede katte. Vi har plejefamilier, der hjælper kattene hvert år, og vores plejefamilier fortæller, at det er en fantastisk oplevelse at være med til at redde kattene. Det beriger familiens hverdag at hjælpe.

Uden vores plejefamilier kunne vi slet ikke redde så mange katte, som vi gør i dag.

Hjælp os med at hjælpe kattene – bliv plejefamilie.

Kontakt os og hør mere:

Har du ikke mulighed for at være plejefamilie, så overvej at blive frivillig på Viborg Internat. Dette er også en yderst værdsat hjælp for os og kattene. 

Find os her:

Egelund Dyreklinik
Gårsdalvej 30
8800 Viborg

Tlf. +45 51 23 52 70

Åbningstider:

Mandag: 8:00 – 17:00
Tirsdag:  8:00 – 17:00
Onsdag:  8:00 – 17:00
Torsdag: 8:00 – 17:00
Fredag:   8:00 – 17:00
Lørdag – Søndag:   Vagt