Vi tilbyder – kat

Egelund Dyreklinik er en dyreklinik på kattens præmisser

Vi tilbyder et stressfrit miljø i en kattevenlig klinik, og vi er gode til at håndtere alle typer af katte. Vi rådgiver i alt fra adfærd til foder. Vi tror ikke på dumme eller sure katte – vi ved, at katte er sensitive dyr, der stresser og derfor kan reagere stærkt herpå. Derfor har vi stort fokus på at give katten en rolig og tryg oplevelse, når den besøger os.

Vi tilbyder:

Kattevenlig klinik

Operation

Sundhedsundersøgelse og vaccination

Andre behandlinger

Vagtdyrlæge

Indlæggelse

Vetplan

Gratis Start tjek

Katteinternat og adoption af kat

Adfærds rådgivning kat

Foder til kat 

 

Vi har stor passion for katte

På Egelund Dyreklinik elsker vi katte, og vi brænder for at hjælpe både katte med ejere – men også de katte, der er mindre heldige og har brug for vores hjælp til et bedre liv. Vi har derfor også et internat her på stedet, hvor vi hjælper mange katte hvert år.

Det er vores mission at øge kattens status, at forebygge sygdomme og rådgive ejere samt at sikre, at katten sidestilles med hunden som et værdsat og elsket familiemedlem. Vi mener, at katte har krav på en ordentlig behandling, og en kat er ikke en lille hund – hverken sygdomsmæssigt eller adfærdsmæssigt.

Vi ser rigtig mange katte på klinikken og har en stor praktisk viden. Alene på vores internat har vi cirka 1700 katte gennem hænderne hvert år, og mange katteejere kører også langt for at komme til vores klinik. Flere end halvdelen af vores kunder er katteejere.

Vi går meget op i kattesygdomme, og vi holder os opdateret med den nyeste faglige viden fra ind- og udland. Vi ved, at mange katte er misforståede, da de netop er sensitive dyr – desuden er katten et rovdyr, og dette skal man også tage højde for. Vi tager hensyn til alt dette, ved blandt andet at have adskilte venteværelser. 

Klinikken ejes af dyrlæge Lise Svejgaard, der er kendt for at gå langt for kattene. Flere husker, at hun for år tilbage var i retten med katten Lily, der i mange år var en elsket klinikkat her hos os.

Vi elsker naturligvis også hunde, men netop kattene har en meget lav status i Danmark og dette vil vi gerne ændre på. 

Find os her:

Egelund Dyreklinik
Gårsdalvej 30
8800 Viborg

Tlf. +45 51 23 52 70

Åbningstider:

Mandag: 8:00 – 17:00
Tirsdag:  8:00 – 17:00
Onsdag:  8:00 – 17:00
Torsdag: 8:00 – 17:00
Fredag:   8:00 – 17:00
Lørdag – Søndag:   Vagt