Personale

Dyrlæge Lise Svejgaard
Lise Svejgaard

At være selvstændig dyrlæge med egen smådyrsklinik er mit livs drøm. Siden jeg blev færdiguddannet dyrlæge i 2004 har jeg arbejdet i blandet praksis, primært med heste og smådyr. De sidste seks år har mit fokus været at dygtiggøre mig indenfor sygdomme hos hund og kat, samt tandbehandling af heste.

Jeg har bl.a. taget efteruddannelse indenfor kattesygdomme, fordi jeg brænder for katte, og fordi jeg mener, der bør være ligeså stor fokus på viden om katte, som der i forvejen er bred viden og interesse for hunde. Katte har krav på samme fagligt gode behandling som hundene.

Camilla Schmidt

Camilla er 25 år og bor i Ulstrup. Camilla elsker naturligvis dyr som alle os andre på klinikken, og hun har selv to heste, to katte, tre hunde og tre høns. Det er vigtigt for Camilla, at alle dyr og ejere bliver mødt og får den omsorg og pleje, de fortjener. Hun er uddannet autoriseret…

Sake

Sake er klinikkens ubestridte overhoved der konstant sørger for at der er styr på tropperne samt at der bliver spredt lidt kærlighed og kattehår i klinikken. Sake har en kandidatgrad i hygge og har store drømme om at overtage verdensherredømmet en dag. Sakes hovedsprog er Mijauw og Mijausk, han taler dog også hundsk til husbehov….