Hundeskoven(temp1)

Siden er midlertidigt under ombygning.
Men du kan stadigt få adgang til Hundeskoven her

Hvorfor er det godt at tage sin hund med i hundeskovene ved Egelund Dyreklinik
• Vores erfaring er at, hvis du bruger hundeskovene hos Egelund Dyreklinik, så får din hund en positiv tilknytning til stedet og derved bliver din hund glad for at komme hos Egelund Dyreklinik. Når I besøger hundeskovene, er I altid velkommen til at komme forbi klinikken, få en godbid, tage en kop kaffe og tjekkes hundens vægt.

• Din hund vil komme ud og blive stimuleret med en masse nye dufte og indtryk, hvor den bl.a. også vil møde heste, katte, hunde og mennesker på sin tur til og fra skoven. De mange dufte gør også skovene rigtig gode at øve indkald i, da det kan være meget distraherende for hunden.

• Du er mere sikker i forhold til smittefare, da alle hundene der benytter Egelunds hundeskove er vaccineret efter anbefalingerne fra Egelund Dyreklinik.

• Er din tæve i løbetid, eller har du en hund der ikke bryder sig om andre hunde, en lille hvalp som har brug for ikke at blive løbet ned af store hunde eller noget helt fjerde, så kan man som VIP-kunde hos Egelund Dyreklinik, booke den store hundeskov og dermed have den helt for sig selv eller man kan mødes med eks en anden tæve som også er tilknyttet Egelund dyreklinik.

Egelund Dyreklinik ejer to private hundeskove – Den store hundeskov og den lille hundeskov:

Rød zone: Lille hundeskov, adgang for alle vores kunder.
Orange zone: Store hundeskov, adgang kun for vores VIP kunder.

Sådan booker du tid til den Store hundeskov

 • Du skal være VIP kunde og have brugernavn og adgangskode for at benytte denne service. Er du i tvivl om du er VIP kunde, kontakt os på +45 51 23 52 70
   
 • Du reserverer en tid, når det passer dig på vores online reservation. du må kun reserverer én time pr. uge.

 • Du har først booket Store hundeskoven, når du har modtaget en bekræftelse fra os pr. mail

 • Du skal forlade skoven senest 5 minutter før din reservation udløber.

 • Du må ikke gå ind i Store hundskoven tidligere end den tid, du har reserveret.
  Dette sker af sikkerhedshensyn, så to hundeejere ikke risikere at møde hinanden uønsket.

 • Din hund skal ALTID være i snor udenfor hundeskoven.

 • Egelund Dyreklinik påtager sig ingen erstatningskrav i forbindelse med færdsel i skoven, så overhold sikkerhedshensynene, så alle får en god tur.

Den store hundeskov (4 ha indhegnet skov):
For at benytte den store hundeskov skal man være VIP-kunde hos Egelund Dyreklinik. Man kan booke skoven én gang om ugen, en hel time ad gangen. Dette betyder også at man har hele skoven for sig selv, og dermed ikke kan møde andre hunde på sin tur. Dog har vi oprettet følgende gruppe på facebook: ”Hundeskoven ved Egelund Dyreklinik” https://www.facebook.com/groups/881409558968174 hvor man kan lave legeaftaler. Der må altså gerne være flere hunde i den store hundeskov, hvis det er aftalt med personen som har booket skoven. Dog kræver det at ALLE hundene er VIP kunder hos Egelund Dyreklinik. Det er supergodt og vigtigt at din hund leger og bliver socialiseret med andre hunde, men det er også vigtigt at den får en god oplevelse. Derfor har I som VIP-Kunder mulighed for at lave legeaftaler, så du som ejer kan kontrollere hvilke hunde, din hund skal ses med.

Den lille hundeskov (0,7 ha indhegnet skov):
Det er en forudsætning at man er kunde hos Egelund Dyreklinik , for at man må bruge skoven. Der er ingen tidsbestilling og man må bruge skoven alt det man vil. For at bruge skoven, skal din hund være glad for andre hunde, da man kan opleve at møde andre hunde på sin tur.

Find os her:

Åbningstider

Mandag: 8:00 – 17:00
Tirsdag:  8:00 – 17:00
Onsdag:  8:00 – 17:00
Torsdag: 8:00 – 17:00
Fredag:   8:00 – 17:00
Lørdag:   Vagt
Søndag:  Vagt