Varenummer (SKU): 54000515002004 Kategori:

Equifirst Linamix – Tilskudsfoder 20 kg (Q42023)

In Stock

263,20 kr.

Varenummer (SKU): 54000515002004 Kategori:

Beskrivelse

Til heste hvor der ønskes vægtforøgelse/optimale muligheder for muskelsætning fx i forbindelse med kåring eller hvis hesten skal præstere på et højere niveau. Giver kontrolleret energi, bedre huld og optimerer hestens generelle sundhed.

Kornfri tilskudsfoder lavet af ekstruderet hørfrø – den naturlige Omega 3 kilde. Et energitilskud med kontrollerbar energi, til heste i træning, heste der skal tage på, heste der gøres klar til kåring eller skal præstere på et højere niveau.

Et tilskudsfoder lavet af ekstruderet hørfrø– den naturlige Omega 3 kilde.
Det originale Omega 3 produkt og det eneste på markedet der indeholder cikoriefibre, naturligt E-vitamin, organisk Selen og dumosweet.

Linamix har et højt indhold af ekstruderet hørfrø, der giver produktet et højt indhold af energi samtidig med et højt indhold af de vigtige Omega 3 fedtsyrer. Linamix har også et højt indhold af aminosyrer.

Linamix erstatter olietilskud og afbalancerer foderrationen. Hvert forår giver det nye friske græs hestene en overflod af Omega 3 fedtsyrer. Det hjælper med fældningsprocessen og giver hesten en blød og blank pels i forårsmånederne. Den samme velkendte Omega 3 fedtsyre er tilgængelig hele året i hørfrø og har mange anerkendte effekter.

De fedtopløselige vitaminer og fedtsyrer har en positiv indflydelse på hestens gode helbred.

Ekstruderet hørfrø er den primære ingrediens i Linamix. Ekstruderingsprocessen (hurtig opvarmning til 140°C i 30-40 sekunder) sikrer neutralisering af skadelige emner (specielt blåsyre), som kan findes i ubehandlet hørfrø.

Nogle af fordelene:

  • Linamix indeholder ikke almindeligt sukker, men kulhydratet Equisweet (Equisweet (isomaltulose) er skræddersyet til heste og et lav-glykæmiske kulhydrat med forlænget energitilførsel i form af glucose). Den giver glukose på en balanceret måde, og tildeler energi løbende over en længere periode, hvilket er gavnligt for musklerne. Det er en helt ny måde at tildele energi på – og virkningen er god, fordi tildelingen sker langsomt og alligevel så det bliver fuldt fordøjet.
  • Linamix har et højt fiberindhold, via indholdet af roefibre og unikke Cikoriefibre. Cikoriefibre er opløselige og fermenterbare fibre fra cikorie optager væske. Giver et højt indhold af FOS/Inulin.
  • Linamix indeholder naturligt E-vitamin, der beskytter kroppens celler mod frie radikaler, virker muskelopbyggende og forbedrer udholdenhed. Støtter desuden muskelfunktionen og genopbygningsprocesserne, som er nødvendige for at kunne levere toppræstationer.
  • Indeholder desuden også organisk selen: Vigtig antioxdant for mange af kroppens funktioner, indholdet af organisk selen er naturligt og optages hurtigere end andre former for selen, derfor er der mere selen tilgængelig for kroppens specifikke funktioner.

Fodervejledning:
Linamix er et tilskudsfoder, som tildeles ved siden af den daglige foderration. Dosering bør tilføres gradvist over mindst en uge, hvis hesten ikke er tilvænnet et meget olieholdigt foder.

Linamix kan anvendes bredt og fodervejledningen varierer lidt efter om du skal indhente huld (højere dosering). Fodervejledninger er kun retningsgivende og kan variere med bl.a. hesterace og aktivitetsniveau.
En “rettesnor” ses her:

Type hestTildeling af Linamix i gram pr 100 kg. hest
Nøjsom50
Let arbejdende50-100
Middel- til hårdt arbejdende100-200
Avlshopper og avlshingste100-200

Eksempel:
Ridehest i middel arbejde på ca. 500 kg tildeles 500 gram dagligt

 

Sammensætning og indhold:
Hørfrø, Ærteflager, Tørret sukkerroesnitter, Isomaltulose (lavglykæmisk kulhydrat), Kartoffelmel, Cikorie, Natriumklorid.

Vejledende ernæringsværdier: Foderenhed (UFC/kg): 1,13, Energi (MJ/kg): 14,54

Analytiske bestanddele (% i foder): Råprotein 17 %, Råfedt 20 %, Fibre 6,2 %, Råaske 5 %, Sukker 12 %, Stivelse 17 %, Calcium 0,4 %, Fosfor 0,36 %, Natrium 0,25 %, Magnesium 0,22 %, Lysin 7,5 g/kg.

Vigtige næringsværdier: Vitamin E 1o00 IE/kg, Omega-3 98 g/kg, Omega-6 31,8 mg/kg, Selen 0,6 mg/kg.

 

Equifirst Lina Mix
Mængde á 20 kg.: EAN-kode: 54000515002004
Equifirst har over 30 års erfaring i at sammensætte kvalitetsfoder til heste i avl og spor

Yderligere information

Mængde

3 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Equifirst Linamix – Tilskudsfoder 20 kg (Q42023)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recently Viewed Products

No recently viewed products to display

Find os her:

Åbningstider

Mandag: 8:00 – 17:00
Tirsdag:  8:00 – 17:00
Onsdag:  8:00 – 17:00
Torsdag: 8:00 – 17:00
Fredag:   8:00 – 17:00
Lørdag:   Vagt
Søndag:  Vagt